Jeg vant twilight konkurranse : D

Overskriften sier vel det meste,jeg vant en twilight konkurranse på julia.no. Konkurransen gikk ut på å skrive et minne med twilight,ikke at jeg har så mange,men et kjempe morsomt minne fra i sommer. Dette skrev jeg:

Lattermilde lesehester i dette bidraget. Kanskje de drar på kino sammen nå som icharlotte har vunnet Twilightpakke... (dette sto som overskrift på den vinnersiden,under ser dere det jeg skrev)

Mitt favorittminne med Twilight skjedde i sommer da jeg og venninnen min Mari var i Oslo.Vi gikk begge og lette etter den første twilight boka og gikk inn i en bokbutikk hvor det var på norsk og billig,så vi kjøpte det.Men det som er et veldig fint og morsomt minne er at vi delte et rom hos tanta mi hvor det var køyeseng.Ho lå der nede og jeg der oppe,så leste.Jeg var ca 10 sider foran henne og vi lå og lo der.Jeg lo litt og hun spør hva som er så morsomt og jeg svarer og vi flirer.Fem sekunder hører jeg henne flire og lurer på hva det er,hun svarer og vi flirer,fem sekunder senere lo jeg og hun spør hva det og flirer i lag av det.
Det var skikkelig komisk,og vi har ledd mye av det senere.Det var en kjempefin ferie,minne og ikke minst en bra bok.

Dette vant jeg:
- Robert Pattinson-bok
- 2 billetter til New Moon
- Twilight Deluxe DVD
- Bokmerke.

stortwilightkonka

Gjett om at jeg ble glad : D  Og selv om jeg allerede har sett New Moon,så tar jeg med meg Mari på kino når den kommer hit. Jeg trodde særiøst ikke at jeg skulle vinne så det var en herlig følelse : )

Vunnet noen konkurranser i det siste ?

Blogges : D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits