For en herlig dag

Etter å ha vært syk i to dager og -25 grader ute i tre dager,så var det en herlig dag.
Jeg våknet ved halv åtte tiden og hefta sikkert 15 minutt på badet.Var veldig ubesluttsom i morges,hva skulle jeg ha på meg,jeg trodde det var kaldt i dag også og dessuten skulle vi kokke og ha julelunsj på skolen så det var litt frem og tilbake. Starta sent å gå til skolen,08.20 faktisk,så jeg var litt forsen,men vi hadde jo ikke vanlig skoledag så det gjorde ikke noe.

På skolen var vi delt i grupper,noen skulle gjøre ferdig det dem ikke var ferdig med i kunst & håndverk,andre skulle rydde og ordne til lunsjen og resten skulle på skolekjøkkenet og lage mat,masse mat.Jeg var i den gruppa som lagde mat.På skolekjøkkenet ble vi igjen delt i grupper,fem grupper.Jeg kom i samme gruppe som bestevenninna mi og to gutter,helt grei gruppe. Vi skulle lage potetsalat,rundstykker,eggerøre og riskrem,så vi tok en matrett hver.Jeg lagde potetsalat,noe jeg aldri har smakt og alltid har vært veldig skeptisk til.Det ble veldig vellykekt.Da jeg var ferdig med det tok jeg en skje og smakte på det,naaam, det var utrolig godt : D Var ganske stolt da,hehe.

Vi sto 2-3 timer kanskje på skolekjøkkenet og lagde mat.Var ganske sliten og lei på slutten.En grunn er at jeg føler at jeg alltid må rydde opp etter andre,er litt lei av det. Men i hvertfall, da vi var ferdig med all maten så dro vi bort til våres "etasje" på undomsskolen hvor de andre på rydde gruppa hadde ordnet bord og talglys og det var så fint der. Det var jo så mye mat som vi hadde lagd at jeg ikke visste helt hva jeg skulle ta. Utvalget var blant kyllingvinger,ris,eggerøre,potetsalat,waldorfsalat,sildsalat,rundstykker og litt til som jeg ikke husker. Dessert: riskrem og sånn saus og fromasjkake. Yummi : P  Det var en utrolig fin dag på skolen,nestsiste dag av 2009 på skolen. Siste jula vi er på ungdomsskolen,om et år er vel de fleste på videregående. Huff,litt trist å tenke på at vi blir spredt til alle vinder neste år : (

Da jeg kom hjem, så var ellos pakken kommet.Hadde bestilt sko og to par bukser.Buksene passet så klart ikke,men skolene var helt digg. I tilegg var julegaver og bursdagsgave fra min bestevenninen i Trondheim kommet.Selv om jeg hadde bursdag for et halvt år siden og ho for to måneder siden,så sender vi først i julen bursdagsgaver til hverandre ; P Jeg fikk en Jonas Brothers bok av ho < 33 Elsker den,skal begynne å lese den snart. Så var også topp og julia kommet,abonnerer på begge. Taylor Swift var på forsiden av topp og jeg var overlykkelig,hehe.Også var det en plakat av ho i julia < 3

Wow,hadde aldri trodd at jeg kom til å skrive såå mye i et innlegg,hehe. Resten av dagen skal jeg bare kose meg.Skal pakke inn de siste julegavene,eller var det kanskje ikke det ? Nei,har enda et par stykk som skal kjøpes,men det kan tas neste uke da det er gaver som ikke skal sendes. I tilegg skal jeg sette på en julefilm, the holiday og kose meg med nudler og julebrus : D  Vurderer og bestille Love Actually og Emily Osment sin EP cd,hmm,vi får se. Det er faktisk 0 grader her nu : O  Herlig! : D Ja,nå er det en uke til jul og en dag til pappa kommer hjem fra Thailand : DHvordan har din dag vært ?

Blogges : )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits