ain't that the way it goes,always stumbling into something

Hei og hå,så var mandagen over (nesten). Det som pleier å være en av mine hatdager,har vist seg fra en bedre side egentlig : )  Skolen var helt ok,men det var veldig bråkete og kaotisk på klasserommet hele dagen,også fikk vi vite at vi har mattetentamen denne uka,lesedag på onsdag og tentamen på torsdag...great!.. Matte er et av de fagene hvor jeg sliter utrolig mye,jeg kommer aldri til å klare det her,den tid den sorg,kanskje går det kjempebra.

Etter skolen gikk jeg litt rundt på biblioteket mens jeg ventet på at mamma skulle hente meg,skulle opp til henne en tur. Ville egentlig bare ta med meg alle bøkene som var på bibliotektet hjem, jeg er en skikkelig lesehest. Var hos mamma til fem ca,så dro jeg til pappa igjen. Har bare gått å surra hele dagen,sett film, vært på datan og hørt på musikk, mandag er ikke leksedag : P

Har nesten nettopp sett på gossip girl,wohoo : D Nå venter jeg på cougar town som begynner på tvnorge om 7min så jeg burde komme meg på badet og pusse tenner egentlig. Jaja,lastet nettopp ned tre sanger som jeg plutselig fikk helt dilla på: Single Ladies av Beyonce, Waking Up In Vegas av Katy Perry og Good Girls Go Bad av Cobra Starship feat Leighton Meester. Skal fortsette på boka formørkelsen som jeg holder på med å lese nu.

Men men ja ja,må pusse tenner og stelle meg,cougar town om 4 min : )

Ser du på gossip girl ? eller cougar town ?

Én kommentar

Sunflower - spørsmålsrunde!!

12.01.2010 kl.14:50

eg ser på GG avåte :-)
ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits