for en dag...

Av en eller annen grunn så synes jeg dette har vært en dag litt utenom det vanlige.Ikke det at det har skjedd noe uvanlig eller noe sånt,det bare føles sånn. I dag hadde vi som sagt mattetentamen,del 1. Det gikk faktisk overraskende bra,jeg var veldig fornøyd da jeg leverte inn 15min før tiden. I morgen skal vi gjøre del to i de tre siste timene. I dag så var vi på konsert med rolffa,joda,helt greit det. Så vi ble ferdig tidlig i dag,heerlig : D

Etter skolen kom Linda med meg hjem. Vi spilte kortspillet president sikkert 100 ganger xP Vi ble ganske lei til slutt. Dagen gikk så fort at jeg ikke husker ka vi gjorde.Til slutt satt vi på fryseboksen og lagde oss banansplitt og leste vitser.Koselig spør du meg. Det er også sånn typsik meg og Linda å sitte på fryseboksen å spise is.

Etter at hun dro så satte jeg meg ned for å skrive ferdig matteregler i regelboka.Det tok sin tid skal jeg si deg.Det er jo så mye regler og dessuten måtte jeg gå gjennom de to andre regelbøkene fra 8. - og 9.klasse for å være sikker på at jeg ikke skriver det samme flere ganger. Jeg klarer egentlig heller ikke å sitte i ro så lenge,så det gjorde jo saken "myye" enklere.


Banansplitt med nonstop og sjokolade saus + daimbiter


Det holder ikke med en regelbok,neeida.Jeg har tre.


Meg.fant det på bestemor sitt kamera.bilde er tatt i sommer da jeg var med
dem på ferie : )

I morgen kommer hot akkurat nå. Jeg hadde jo skrevet at det skulle komme i går siden jeg fant ut at jeg kan ta bilder med bestemor sitt kamera,men datakabelen var borte.Men jeg fant den i dag og i morgen kommer det bilder. : )

Hvordan har din dag vært ? Har dere tentamen nu i januar ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits