those stars burn like diamonds

Heisann : )

Jeg kan vel begynne med å forklare overskriften. Den linjen er tatt fra reftenget til Gloriana's sang wild at heart :D Jeg vet ikke hvorfor jeg bruker den nå, men men.

Er nesten nettopp kommet hjem fra skolen. Lise og Per John kom i går kveld,da spiste vi pizza og så på Honningsvåg revyen - ild i tørt hår. Filmen var slutt i halv tolv tia og jeg og Lise satt å snakka til litt over tolv før vi sovna.

Var på skolen de tre første timene, vi hadde helt enkle fag; samisk,matte og samfunnsfag.For en gangs skyld så var det gøy i alle tre timene. Jeg har lest flere kapitler i samisk boken og begynt på nytt kapittel i matte. I samf. holder vi på med et kapittel om Afrika og det er interessant.

Jeg ble ferdig 12.15. Da kom mamma,Lise og Per John og henta meg og vi dro å handle. Kjøpte påskeegg og et blad...Oops ;P Og i tilegg så har jeg fått brev og et blad fra Lene. Og så var vi en tur hos Lise sin tante,vi skulle hente skaller til ho,men ingen var hjemme. Men så ser jeg ut på jordet og der står en diger elg. Og den var svær! Så ser jeg litt lenger bort og der står enda en. De var så store at du aner ikke.

Jaja,men nå er jeg hjemme og vet ikke helt hva vi skal finne på i dag. Noe skal vi hvertfall finne på ;P

Bilder;

Meg


Elgene. To små prikker


popcorn og popstar
Brev fra min brevvenninne :D

Har du brevvenninne/er ? Har du sett elg ? ;P

7 kommentarer

marthe

22.02.2010 kl.13:26

så utrolig fin blogg du hadde!! wow :)))

jeg har akkuratt laget ett inlegg på bloggen min, ett inlegg som er veldig viktig for meg. kunne du gått inn å lest det å sagt din mening om inlegget i komentarfeltet? jeg gjør ikke dette fordi jeg vil ha statestikken i toppen eller få mest murlig komenter, gjør heller ikke dette for at jeg reklamerer bloggen min. jeg vil bare se andre sine meninger om hva jeg har skrevet. supert vis du kunne gjort det å håper du ser min side av saken :-) ha en forsatt fin dag :D

Jean Rose

22.02.2010 kl.16:03

Så kult :D

- Jepp, og jepp :)

Lene

22.02.2010 kl.16:16

Åh, brevet mitt ♥ haha, jeg bablet i vei som vanlig vettu! :P

- En gang! Var på heia med familien og plutselig løp en elg vekk fra oss! :D

- Ja, har deg og Åse-Linn ♥

Ellem

22.02.2010 kl.22:19

Koffer hva du ferdig så tidlig? :)

lena

23.02.2010 kl.13:31

- har egentlig ikke brevvenner, men det hender jeg sender av og til ,da. Men blir mest vis email og facebook ogsånt da :)

- Haha, jepp det har jeg :D

Ida Charlotte

23.02.2010 kl.15:57

marthe: tusen takk :)

Jean Rose: kult :D

Lene: Jadda :P neida.

Ellem: Fleksi :D

lena: det er skikkelig koselig med brevvenner :)

ttmn - vinn en slettetang!

24.02.2010 kl.17:53

Påskeegg er kjempe godt! :D

Skriv en ny kommentar

hits