Spice Girls

Selv om Spice Girls er over for lenge siden, så har det aldri hindret meg i å fortsette å høre på musikken deres,selv om det er en stund siden sist. 90-tallet var deres tiår. De var kjempe populære og så og si alle småjenter elsket dem (nesten!).

Jeg hadde i hvertfall kjempe dilla på dem, den første cden jeg kjøpte var en Spice Girls cd,jeg har den enda, jeg elsket platåsko og jeg kunne alle dansestegene. Jeg og Lena pleide og hoppe (egentlig så dansa vi) rundt i sofaen og i stua mens vi så på filmen dems. Så klart var Emma vår store favoritt så da vi skulle velge vær vår person og etterligne den personen,så krangla vi om hvem som skulle være Emma. Det endte alltid opp med at jeg var Victoria. Haha,morsomme tider gitt.

Men i hvertfall,grunnen til at jeg skriver og nå poster dette innlegget er et engelsk prosjekt vi har på skolen. Vi skal skrive om England. Det kan være en kjendis,et band, en by osv osv. Det første jeg tenkte på da var jo så klart heltene mine,Spice Girls. Jeg har hørt mye på musikken deres i det siste og jeg blir bare så...kan ikke forklare det,men jeg har savnet det.


Wannabe

Spice Up You Life
Viva ForeverSay you'll be there
Stop

Who do you think you areMamaTell Me WhyHeadlines (Friendship Never Ends)


2 Become 1

Var du fan av Spice Girls? Hva var/er din favorittsang? Hvem likte du best av dem?

2 kommentarer

Lena Marja

25.04.2010 kl.18:11

hahaha :D
nei

Skriv en ny kommentar

hits