Spørsmålsrunde svar!

Leser du mye? :) Jaa! :D Har du converse? Nei. hvilke tre ting ville du hatt med deg på en øde øy ? En bok, telefonen min og en båt. Er det snø dær du bor? Nei,nå har det endelig smeltet. Svare på videoblogg ? Kanskje en annen gang ;) Favoritt-farge? Blå Høyeste ønske ? Å lykkes i det jeg vil bli
hvor høty er du ? Er faktisk ikke sikker på det,rundt 150 kanskje? ka e favorittmåltidet ditt? Hmm,pizza :D ka du like best av årstidan? Sommer Har du ein kjærast? Nei har du eit stilikon ? hvem ? Fakisk karakteren Alex Russo i disney serien magikerne på waverly place. Ho har en så utrolig kul stil. Men har mange andre også. Har du eit forbilde ? hvem? Mange! Taylor Swift,Demi Lovato og Selena Gomez. Hvor mange har du vert sammen med ? Hehe,kun en. Trives best som singel. Liker du fotball ? Ikke i det tatt liker du handball ? Det er greit å se på,men hater å spille det. liker du volleyball? Nei. Vil du besøke min blogg ?  Ja,det kan jeg.
Hvem er dine beste venner ? Det gidder jeg ikke si her Saft eller brus? Brus is eller kake? Is! :D data eller tv? Begge seng eller sofa? Seng  Drømmested ? Hollywood,L.A. 
Gj snitts karakteren til jul? 4,1 tror jeg Hva vil du helstkomme opp i på eksamen muntlig? Engelsk Favoritt kjendis? Taylor Swift og Selena Gomez Kordan kamera har du? Panasonic DMC-LZ10   Hva sliter du mest med på skolen? Matte :/ Hva er favorittbutikken din? H&M,cubus og platekompaniet Sommerplaner? Skal til Mallorca med familien og forhåpentligvis for vi sommergjester når vi kommer hjem. Ellers skal jeg være på hytta,bade og mer. Favoritt farge ? Blå Favoritt tv- serie? Gossip girl Hvilken av bøkene som du har lest har gjort mest inntrykk på deg, og hvorfor? Det er nok Regines bok fordi der kommer det frem hvor kort livet er og at man burde ta vare på små øyeblikkene. Man burde ikke kaste bort tiden på å være sur og grinete og klage over alt man ikke har,for vi bor jo i Norge! Jeg lærte at jeg må burde sette mer pris på livet.


mitt kamera

3 kommentarer

Stine Marie - skolepolitiker

21.05.2010 kl.17:00

Likte det du skrev om Regines bok, og at man må sette pris på livet. :)

The*x*girl

24.05.2010 kl.21:31

Bra svart =D

Ida Charlotte

25.05.2010 kl.16:36

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits