Titt tei,her er jeg!

Etter mye om og men,fikk jeg endelig styringen over meg selv og gikk inn på "nytt innlegg". Ser at jeg har et par lesere om dagen selv om jeg ikke blogger hverdag,så jeg tenkte å holde dem ved like. Da også bestevenninna mi i Trondheim som sier jeg blogger for lite. Jaja,det her blir et sånt "masse på en gang" -innlegg.

Jeg ble ferdig med The Last Song forrige torsdag. Den var utrolig bra! For deg som har lest boka eller sett filmen,så vet dere at den er trist også. Jeg gråt masse da jeg leste de siste kapitlene. Den var både trist,morsom og ekte,hvis dere skjønner hva jeg mener... Jeg anbefaler dere til å lese den boka. Nå gleder jeg meg til å se filmen :)

Hmm,det var noe mer jeg skulle skrive om.Tro hva det kan ha vært??
Nevnte jeg at eksamen gikk bra? I så fall,det gikk veldig bra. Skriveprogrammet (word) klikka rett før jeg skulle levere. Den ble borte når jeg trykka på lagre-knappen,hallo liksom. Så vi måtte hente dataeksperten på skolen og etter mye om og men klarte han å finne teksten min. Jeg tenkte jo det verste; at jeg måtte skrive alt på nytt. Heldigvis gikk det bra. Nå er jeg spent på tilbakemeldingen,forhåpentligvis blir det en karakter jeg er fornøyd med. 

 
Det er litt vind i dag


Gresset er faktsik begynt å bli grønt. Sommerfølelsen er her med andro ord :)
I morgen får vi et nytt familiemedlem :) Vi henter kattunge hos tante. Den heter Lise og er helsvart :)  Setter bilder i morgen.

Setter inn denne sangen for jeg virkelig føler for det

Mat Kearney-Closer To Love ♥

Hva syns dere om bildene? Har dere sett eller lest the last song?

3 kommentarer

Stine Marie - skolepolitiker

25.05.2010 kl.18:50

Jeg holder på å lese The Last Song nå, klarer så vidt å legge den fra meg.

the*x*girl

25.05.2010 kl.19:20

Så bra det gikk bra på eksamen :D awww, gleder meg til å se bilde av kattungen :D

Lena Marja

25.05.2010 kl.22:21

har sett filmen, herlig<3

Skriv en ny kommentar

hits