Dyr i fangenskap - tvunget til å underholde

Har sett at det er mange som har postet den videoen på sine blogger og på facebook,så jeg tenkte jeg får gjøre det jeg også.

Dyremishandling,i forbindelse med sirkus da,skjer rett under nesa på oss. Vi drar på sirkus uten å tenke over hvordan dyrene blir behandlet når dem trenes,selv om vi innerst inne vet at det ikke gjøres på riktig måte. Dyrene blir slått og sparket og ropt og skreket til. Når du ser videoen så ser du hva jeg mener. Det er helt fullstendig galt!

Jeg har i et par år allerede droppa sirkuset som kommer hit hvert år. Hver gang noen har spurt om jeg skal dra og jeg sier nei,så forklarer jeg det som det er; jeg er imot dyremishandling og jeg har ikke tenkt å møte opp på sirkuset for å "støtte" det.
Vi mennesker er rett og slett noen fæle vesener. Vi behandler dyrene helt urettferdig. Det er ikke i deres natur å bo i bittesmå bur og fastlenket.


Skriv under HER hvis du er i mot bruk av dyr på sirkus!

5 kommentarer

Elen

27.05.2010 kl.22:34

drar ikke på sirkus

The*x*girl

29.05.2010 kl.23:10

Du har jo egentlig rett i det, syns det er gøy på sirkus jeg, men har ikke tenkt over det før nåå..

Hm, Arnardo i norge holder heldigvis ikke på hele året!

Kelsey ♥

31.05.2010 kl.21:52

Jeg HATER sirkus mennesker !!! JEG HATER DYREPLAGERE !! jeg har fått 2 veninner til å skrive under, og flere medlemmer på julia kom inn for å se videoen !

Anette

01.06.2010 kl.18:29

Uff, synes helt forferdelig synd på de dyrene! Dessverre er det ikke før i det siste jeg har begynt å tenke på at dyrene på sirkus faktisk ikke har det så bra, men jeg går heldigvis aldri på sirkus. :-)

Ida Charlotte

02.06.2010 kl.19:45

gla for å høre at dere er i mot dyreplageri :)

Skriv en ny kommentar

hits