if i could say what i want to say i'd say i wanna blow you - away

Avril Lavigne-Things I'll Never Say

Huff som tiden flyr! Snart er jeg ferdig i 10. og klassen drar til London om under to uker (kommer et innlegg om det senere).  De siste dagene har jeg tilbrakt hjemme for det meste. På skolen gjør vi rett og slett ingenting,så da trenger man vel ikke å sitte der å glane. Med andre ord; jeg er klar for sommeren!

I går har jeg sykla 2-3 mil! Wow,sier jeg bare. Tenk at jeg har giddet,haha. Det var deilig å røre på seg,men det var også iskaldt ute akkurat da. I morgen skal jeg dra å sykle igjen,må jo trene litt.

På fredag for jeg og resten av trinnet vite hva vi kommer opp i i muntlig eksamen. Har jeg noen ønsker? Jepp! Jeg håper på engelsk,men tror jeg kommer opp i enten samisk eller norsk. Er jeg veldig uheldig så ender jeg opp med naturfag. Men vi krysser fingrene for at jeg kommer opp i alt annet enn naturfag.

Jeg har egentlig ikke så mye mer å fortelle dere nå.
Dagene ellers går til å se litt på tv,høre på musikk og lese Twilight Evightenes Kyss på nytt på grunn av totalt mangel på bøker å lese. Det har også gått opp for meg nå hvor forskjellig den første boka er i forhold til filmen. Hvis du tenker på en spesielt ting som for eksempel Edward sier til Bella eller da Belle møter Jacob for første gang,skjer i filmen,så skjer det under helt andre omstendigheter enn i boka. Blir litt irritert over det.


Avril Lavigne-Things I'll Never Say

Har dere eksamen snart?

2 kommentarer

har hatt!

Anna K

02.06.2010 kl.23:15

sv, Haha, helt enig! ;)

Skriv en ny kommentar

hits