Ting du ikke visste om meg

Jeg er mørkeredd. Har veldig variert musikksmak. Hater ananas på pizza.Jeg,som sikkert mange andre,har trynt på vei opp trappa. Elsker sommer og sol. Hater edderkopper,veps,bier og andre skumle,plagsomme insekter. Var på Gwen Stefani konsert 9.10.07. Er på team Aniston. Kan le til tåran triller. Driter i mote og går i det jeg syns er fint og komfortabelt. Har aldri tenkt å røyke,snuse eller drikke alkohol eller bruke narkotika. Ingen jul uten julekalender og julebrus. Elsker sjokolade. Musikk er en stor del av livet mitt. Har skapet fullt av klær,men har likevel store problemer med å finne noe å ha på meg om morgenen.

Er ikke redd for å bli litt skitten på henda (så lenge det ikke er mugna matrester). Er veldig sjenert,vet jeg svaret på noe så rekker jeg sjelden opp hånda. Liker ikke the voice kanalen. Har blå øyne og syns det er det fineste. Er ikke spesielt begeistra for skrekkfilmer,jeg foretrekker romantiske komedier. Sier "au" når noen på tv får vondt. Var redd for Hufsa i mummitrollet da jeg var liten,det var veldig ekstremt. Lider av T.T.T. (ting tar tid). Har over 100 dvder.

Har en tendens til å miste telefonen minst 2-5 ganger om dagen. Jeg syns kuer er søte. Drar aldri hjemmefra uten telefonen. Sier "hæ?" når jeg egentlig hører hva folk sier. Jeg elsker kjøttdeigretter; gryterett,pizza,taco osv. Jeg har veldig mange skjerf,øredobber og smykker. Jeg ser opp til Taylor Swift,Demi Lovato og Selena Gomez..

Jeg føler at jeg "tilhører" mer pappa sin side av familien enn mamma sin,jeg føler meg i bedre selskap når jeg er med pappa sine onkler,tanter osv. Jeg dagdrømmer mye.Hver gang noen spør meg om hva jeg vil bli/gjøre etter vgs,så sier jeg "vet ikke". Sannheten er at jeg har visst siden jeg var minst 8 år gammel,men jeg vil ikke snakke om det hvis det ikke skjer. Jeg elsker sånne små setninger i sangtekster som "snakker" rett til meg,det forklarer akkurat den situasjonen jeg befinner meg i. Og jeg har dilla på sitater. 

5 kommentarer

ingrid

15.09.2010 kl.16:59

hva er ditt favoritt sitat da? :)

Ida Charlotte

15.09.2010 kl.17:12

ingrid: hmm,det er så mange men jeg liker "if you can dream it,you can do it" Walt Disney. Grunnen til at jeg liker den er vel at jeg så gjerne vil tro på det :)

sol cornelia kh

15.09.2010 kl.17:25

Liker sitater jeg også :) er LIVREDDE for edderkopper, så der har vi nok noe til felles :D Ha en fin dag videre :)

Linda

15.09.2010 kl.18:52

Haha viste vell en stor del av det der :D

ofie

15.09.2010 kl.19:01

haha, gøy å lese :D

Skriv en ny kommentar

hits