Plateanmeldelse: Speak Now

Artist: Taylor Swift
Plateselskap: Big Machine Records
Utgivelsesdato: 25.10.2010
Antall låter: 14

Taylor Swift er tilbake. Dette er hennes 3. studio album og med 14 nye låter er hun tilbake i stormen. Hun har skrevet alle låtene på albumet helt på egenhånd. Ganske imponerende til å være kun 20 år gammel. Tekstene er mer modne enn de på de forrige albumene. Hun har vokst mye og det vises.

 Albumets første låt er den første singelen fra albumet. Mine er en veldig fin og bra låt med veldig up-tempo. Sparks Fly har Taylor spilt live tidligere. Dette er første gang vi hører stuido versjonen og den er faktisk blitt endra litt på. Sangen er kjempe søt! Back To December er en rolig låt. Jeg finner den veldig rørende da refrenget begynner på denne måten "so this is me swallowing my pride,standing in front of you saying I'm sorry for that night". Litt hjerteknusende sang. Tittelsporet er nok en bra sang...Dette ble utrolig vanskelig å skrive,for alle sangene er kjempe bra. Alt jeg har å si om sangene er det samme; kjempe bra tekst og melodi og i helheten helt fantastiske sanger!

Ambefalte låter(mine absolutt favoritter): Long Live, Never Grow Up,If This Was A Movie (deluxe edition), Innocent, Enchanted og Haunted.
Et album jeg anbefaler alle å høre!

Har du Speak Now? Hvilke låter er dine favoritter?

3 kommentarer

Har ikke, men har lyst på :-D

Helene - Fashiontrack

28.11.2010 kl.13:19

Guuud som jeg vil ha det albumet! Takk for tipset, nå ønsker jeg meg det til jul! :)

Beateee

28.11.2010 kl.13:30

Har det ikke, men digger Taylor! <3

Skriv en ny kommentar

hits