ulykkesfuglens ulykkesdag

Først må jeg bare kommentere den kreative overskrifta. Hahah,jeg fant virkelig ikke på noe bedre overskrift. Jeg vil ikke kalle dagen en ulykkesdag eller at jeg var en skikkelig ulykkesfugl,men har hatt litt uflaks.

Det første skjedde ca 08.15 da jeg skulle gå til bussholdeplassen. Jeg løp bort til veien og småjogga bortover. Jeg skyndta meg fordi jeg venta at bussen skulle komme hvert øyeblikk. Jeg var halvveis til bussholdeplassen da en bil stopper,det var noen bekjente av mamma som bor lenger borte. Dem sier at bussen har dradd og at jeg kunne hoppe med dem. Flaks i uflaks. Dem kjørte meg da helt til dørstokken på skolen. Hehe,var kjempe glad for at dem tok seg tid til det.

Det andre var på skolen etter 3. time. Jeg og Mari var på vei opp til klasserommet og går rundt en sving og skal opp trappa. Men rundt den svingen dukka det opp en gutt fra klassen og jeg skvatt skikkelig! Jeg hadde ikke hørt han komme ned trappa eller noe,sikkert fordi Mari og jeg gikk å snakka,men han var der sånn helt plutselig. Kom meg opp på klasserommet og satt å skalv lenge etter. Komisk!

Ellers så hadde jeg en nesten ulykke som kunne endt ganske dårlig i ste. Jeg var på vei til stua fra kjøkkenet. Hadde hentet en saks og jeg holdt på å gå i gulvet siden det var så glatt. Jeg sklei og det var nesten saksa traff meg i magen, Skummelt! Jeg mista også mobilen i bakken da jeg skulle sette ryggsekken i bilen. Den bare glapp ut av handa og ned på bakken. Den ble så klart litt våt på grunn av snøen da.

Enkelte ting var jo litt bra i dag da. For eksempel så er ellos pakken kommet og hentet. Skoene er så fine,og varme! Noen klær var litt store,men det kan jeg jo gi i julegave eller noe. Andre ting som var bra,joda! Men det er ikke så nøye.


hahahahah

Har dere hatt en fin dag?

3 kommentarer

lena

05.11.2010 kl.14:10

uffda! jaja.. Alle må jo ha slike dager i blant :)

- Har hatt en helt ok dag i dag :)

sarai94

07.11.2010 kl.21:30

ja, jeg vil nå si det :)

Lene

08.11.2010 kl.17:19

Hehe, litt uflaks den dagen ja :p

Så fint bilde av deg :))

Skriv en ny kommentar

hits