dagen i dag

Tumblr_lauvf9fa1b1qbw7iso1_500_large
tæhæh,passa litt nu

For en sykt uinteressant dag det har vært. Eller,ikke sånn helt egentlig. Men i hvertfall,tenkte jeg sku fortelle litt om dagen i punkter. For jeg har oppdatert facebookstatusen et par ganger i dag.

Ca 09.30
(sensurert,av meg selv) 
Vi begynte mattetimen med å gå gjennom en plan for hva vi skulle gjøre de to mattetimene... Å fikk den nedturen da læreren sa at vi skulle ha en liten presentasjon for kassen. Jeg ville synke gjennom gulvet og skrev den dramatiske statusmeldingen på facebook.

Ca kl 10.40
det snør ♥
Vi hadde fortsatt matte. Satte og fulgte med på hva den andre gruppen sa da jeg tilfeldigvis keik ut vinduet og så at det snødde!! Var skikkelig koselig.

Ca kl 13.00
hahahahaaa xD dagens! :P
Vanskelig å forklare siden dere ikke kjenner folkene i "nærmiljøet" mitt. Og i tilfelle den personen gjenkjenner seg sjøl.

‎Ca kl 16.00
2 dager på rad har vi hatt middag som jeg ikke liker!
I går når jeg kom hjem og gikk på kjøkkenet så trodde jeg at vi haddefiskepinner til middag,igjen. Det virket litt rart,men så fant jeg ut at vi hadde seibiff. Noe jeg ikke liker! Kom hjem i ste og så at vi hadde kjøtt,men ikke hva slags kjøtt så jeg gikk å sjekka og det var sånn hjerte,reinsdyr eller elg. Noe jeg hvertfall ikke liker! Så jeg ble litt irritert,men slengte en pizza i ovnen.

Kl 18.30
liker virkelig ikke at tven skal stå fullstyrke når ingen ser på!
Tven slås på fullstyrke og den som ser på går ut av rommet...Koselig,tven står å roper til meg her. Er også alt for lat til å skru ned lyden. Burde vel egentlig ikke klage?

Tumblr_lfiyaagqma1qdaqzfo1_500_large

Hvordan var dagen din? Har dere sånn tilfeldigvis også hatt presentasjon på skolen i dag?

2 kommentarer

Sofe

26.01.2011 kl.18:56

Ugh! Hater presentasjoner :s

Ida Charlotte

26.01.2011 kl.19:17

Sofe: jaa,matte er enda verst! :s

Skriv en ny kommentar

hits