Bokanmeldelse: GlassdukkeneGlassdukkene er skrevet av Jorun Thørring og ble utgitt i 2006. Dette er hennes andre bok og er skrevet under sjangeren kriminalroman.

Om boka:
En vårdag i mai blir en ung kvinnelig student funnet død i en park i Tromsø. Politiet har lite å gå etter og snart forsvinner nok en kvinnelig student. Hun blir funnet druknet et par dager senere. Politiet frykter nå at en seriemorder går rundt i byen. De mistenker at disse drapene har en sammenheng med forsvinningen av en annen kvinnelig student for nøyaktig et år siden. Mens etterforskningen pågår, forsvinner enda en student. Politiet jobber på spreng for å finne henne før det er for sent. 

Min mening:
Jeg likte boka kjempe godt! Den begynte litt rart, men det bygde seg opp etter første kapittel. Den hadde ingen tydelig spenningskurve for den nådde egentlig aldri et sånt punkt. Den var spennende hele tiden. Boka var lettlest og vel skrevet. Typisk krimroman tegn er vel at man sitter å gjetter og tror man vet hvem morderen kan være. Jeg hadde tre "mistenkte". Slutten var litt rar syns jeg, men likevel bra! Leser vanligvis ikke krim, men dette ga mersmak.
Anbefaler boka på det sterkeste!

Terningkast

Har du lest denne boka? Hva syns du om den?

2 kommentarer

AnettePaulsen

05.02.2011 kl.18:24

syns og boka er bra :D men jeg ELSKER krim da ! og er i tillegg artig å lese noe fra et kjent miljø

Ida Charlotte

05.02.2011 kl.18:26

AnettePaulsen: tihih,takk får tipset :D jaa,helt enig med deg! og at han politimannen brukte noen samiske ord :P

Skriv en ny kommentar

hits