Mest lik kreps eller tvilling?

Mange har sikkert fått med seg artikkelen på blant annet Dagbladet sine nettsider om at "ombytting" på stjernetegn. Denne artikkelen. Altså, hvis du var født 15. april og i stjernetegnet væren, så er du nå fiskene. Jeg er gått fra kreps til tvilling og har sett litt på hvem av dem jeg er mest lik. Jeg mener, jeg har jo vært kreps siden jeg ble født og nå plutselig er jeg tvilling...Syns det er litt teit, men her er hvertfalll det jeg har kommet frem til angående hvem av dem jeg er mest lik:

Den typiske TVILLING er sosial, nysgjerrig og allsidig.
Tvillingen blir utålmodig hvis de arbeider for lenge med samme ting. Tvillingen trives best når det jobbes med mange ting i et travelt miljø. Alternativt at de har to jobber eller oppgaver samtidig. Deres konstante nysgjerrighet og lengselen etter nye inntrykk, kan resultere i manglende evne til å prestere konkrete resultater. Tvillinger har et lett, jovialt og vennelig temperament. Tvillingens livsstil er ofte karakterisert ved en stor kontaktflate, med mange forskjellige situasjoner og mennesker. Det er i Tvillingens natur å være oppsøkende og reise mye, for å oppleve flere sider ved livet. Tvillingen er som regel ikke originale tenkere, men har en usedvanlig evne til å ta andres ideer og formidle disse på sin spesielle måte.


Nøkkelord:
- Sosiale
- veltalende
- salgspersoner
- positiv
- jovial
- nysgjerrig
- mange ting på gang.

Ja..Jeg trives ikke med å jobbe i et travelt miljø, men enkelte ganger blir jeg ganske lei av å arbeide med det samme for lenge. Jeg føler meg lite sosial og er definitivt ikke veltalende. Salgsperson? Tror nok ikke det, men nysgjerrig er jeg og det er ikke alltid bra.

Den typiske KREPSEN er en følsom og mottakelig person. En typisk kreps er fantasifull, forståelsesfull, tolerant, hjelpsom og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv. Krepser er svært opptatt av hva andre mener om dem, og er følsom og mottakelig for dette.De er drevet av en litt for sterk rettferdighetssans. Dette kan få dem til å oppføre seg som frelsertyper som kan reise til Nordpolen for å redde pingviner. De kan rett og slett ikke holde ut at mennesker, dyr eller natur lider.

Nøkkelord:
- Følsom
- en god venn
- sensitiv
- forståelsesfull
- tolerant
- hjelpsom.

Dette er meg! Følsom, sensetiv, hjelpsom og forståelsesfull, fantasifull og ganske så tolerant..vil jeg tro. Jeg er veldig opptatt av hva andre mener om meg, det er helt sykt. Jeg vil ikke bli mistolka eller tatt for å være en jeg ikke er. Hmm, de er drevet av en litt for sterk rettferdighetssans, er det en dårlig ting da? Jeg syns ikke det og jeg kunne gått reist til Nordpolen for å redde pingviner (men dem er jo på Sydpolen så det hadde vært en bomtur...tihih) Og jeg holder virkelig ikke ut at mennesker, dyr eller natur lider. Det er så forferdelig.

Ja, dårlig sammenligning siden jeg skrev så lite på tvilling men det er virkelig ikke meg og det var lettere å skrive hva jeg er mest lik. Jeg er den fødte kreps! Dessuten, det står mye forskjellig om de forsjellige stjernetegnene så denne infoen var kanskje ikke den beste. Fant infoen på denne bloggen.

Hvilket stjernetegn er du og hvilket var du? Syns du at du er mest lik den du er nå enn den du var før?

4 kommentarer

Stina Marie

09.02.2011 kl.17:08

Jeg var skorpionen, men nå er jeg vekten. Jeg kjenner meg igjen i nesten alt som står om skorpionen, og nesten ingenting i vekten... :) Men noen sier at vi er de stjernetegnene som vi har vært før, siden stjernebildet har endret seg i ettertid.. Tru ka som stemmer? :P

Maia

10.02.2011 kl.08:58

Jeg er (heldigvis) fortsatt tyr, akkurat som jeg har vært i hele mitt liv! :)

Ida Charlotte

10.02.2011 kl.21:17

Stina Marie: Jaaa,har det likens. E ikke greit å vite hva som stemmer,men jeg håper vi er de samme som før! :D

Ida Charlotte

10.02.2011 kl.21:17

Maia: Heheh,kjenner en annen som også fortsatt e tyr! ;)

Skriv en ny kommentar

hits