Horoskop er skremmende rett til tider

Dagens horoskop 15.4 Kreps
I dag har du startet dagen pent, og det er nok lurt av deg. Du vil helst bare være for deg selv med dine egne tanker. Mulig du blir involvert i noe på kvelden, så sørg for å være tilgjengelig. I kveld vil du gå i seng med et smil om munnen.
Startet dagen nokså pent med å skulke første time, sove litt lenger. Oops, men det var så deilig og det ska ikke gjenta seg altså! Det andre stemmer nok ikke, men vil jeg gå i seng med et smil om munnen? Hmm, vi får se.

Ukes horoskop Kreps
Fokus er på kjærlighet og helse. De første dagene i denne uken kan det oppstå problemer når det gjelder økonomien. Men senere i uken vil du kunne løse problemene. Når det gjelder kjærlighetslivet ditt kan det oppstå misforståelser og problemer, nå er du advart. Helsen din går ikke fullt så strykende som det ser ut til. Heldigvis er det ikke snakk om alvorlige problemer med helsen din.
Hmm, kan nok stemme ja. Økonomien stupte i begynnelsen av uka, men det har tatt seg litt opp etter at jeg fikk stipendpengene på konto. Greit å være advart om misforståelser og problemer i kjærlighetslivet. Helsen er dårlig. Hoster og er kjempe dårlig i halsen, ikke så alvorlig.

Horoskop fra http://magic.no/horoskop/


Leser du horoskop? Tror du på det?

Én kommentar

Solveig Kristine

16.04.2011 kl.10:24

vet, men uansett så gidder jeg ikke å tro på de, for de kan jo bomme momentant en gang :p

Skriv en ny kommentar

hits