har så mye å si at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne

Hmm..hvor lenge siden er det siden siste innlegg? Et par dager ja, en uke? Uansett, jeg har hatt så "mye" å gjøre i det siste å det resulterer i mye å blogge om som igjen resulterer i at blogging ikke frister i det hele tatt. Fordi det er så slit å laste bilder til datan haha. Er trøtt og sliten nå, etter en uendelig lang uke. Men akkurat nå føler jeg virkelig bare for å smile. Ironisk nok så er jeg på skolen, har fysikktime eller noe sånt å jeg føler for å smile. Som en tulling sitter jeg her å småsmiler for meg selv..

Kort oppsummering av uka:
Mandag var jeg i Tromsø. Da sto jeg opp litt før klokka 5 om morgenen, yay. Den natta ble det kun 3-4 times søvn. Men uansett, i Tromsø så fikk jeg shoppa!! Kjøpte litt klær (bolero, langermet genser, to topper), et par joggesko, øredobber, eos summer duo pack, neglelakk og ikke minst..10 bøker!
Onsdag var klassen på tur. Vi satt i en kokvarm buss og svetta hele dagen. Herregud det var deilig å komme hjem å hoppe i dusjen.
Torsdag var jeg hos legen for å sjekke øret mitt som hadde blitt dårlig i januar. Dette var kontrollsjekk. Ble konstantert, ikke overraskende, at jeg hører bedre på venstre øret enn høyre. Skulle sitte i et rom hvor dem sjekket hørselen, jeg hører pipelyder i øret også skal jeg trykke på en knapp. Det var så stille i det rommet at jeg hørte hjertet mitt banke, neesten litt koselig.

Jeg skulle ha med bilder, men dem er på kameraet som er hjemme ^^

Tumblr_lmkkj1h1r21qip6eqo1_500_large

Så ha en god helg folkens! Det skal hvertfall jeg! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits