Dag 3 - Noe jeg gleder meg til

3. Noe jeg gleder meg til.

Akkurat nå så gleder jeg meg ikke til noe spesielt. Ikke noe stort hvertfall, bortsett fra jul! Guuud som jeg gleder meg til jula! Det er min favoritt høytid.
Ellers så gleder jeg meg til helgeturer til hytta nå i høst. Det ser jeg virkelig frem til. Høre bålet brake i peisen, tenne talglys når det blir mørkt ute, ligge på sofaen å lese en god bok, spille monopol og kort osv. Det gleder jeg meg til !!

Gleder du deg til noe akkurat nå, i så fall hva?

Én kommentar

retrocupcake

12.08.2011 kl.20:32

Åh! Du er HELDIG som har hytte!<3

Har hytte i famlien jeg også, men den er så langt unna her jeg bor, har ikke vært der siden jeg var jentunge..

Åh, det høres så koslig ut å sitte foran peisen, høre det sprake<3..

Jeg prøver så godt jeg kan å tenke på noe jeg gleder meg til nå om dagen, er så mye i hodet mitt etter alt som skjedde her i Norge for tre uker siden...

Gjør fortsatt så vondt så vondt å vite at min lillesøsters bestevenninne ikke lenger er i blant oss, tårene har blitt mange, ordene blir så fattige... Tenker så mye på familien hennes hele tiden, det er så ufattelig at en så vakker solstråle skulle miste livet så ung, bare 18 år gammel, og det ved å bli skutt og dfept av et slikt monster! <`3..

Allikevel, klarte jeg i dag å komme på noe jeg VIRKELIG gleder meg til!

Jeg skal på Rihanna konsert her i Oslo den 30 oktober, billettene ble ustolgt på 3 og 1 halvt minutt men jeg klarte å få tak i en billett på finn.no... Han som solgte billetten opplyste ikke om at plassen billetten er på gjør at det er dårlig sikt, så var lenge veldig skuffet... Men jeg føler meg allikevel heldig som får dratt på konserten! Prøver faktisk enda å få tak i ny billett med bedre sikt, for da ville jeg fått en enda bedre opplevelse av det ved å også se scenen osv, men får jeg ikke tak i noen annen billett, får det være med det, for opplevelsen blir once in a lifetime for det!<3..

Ha en fortsatt fin dag!=)

Skriv en ny kommentar

hits