Reise er slitsomt

Klokka 8 i går morges dro jeg fra Karasjok. Dro til Alta med klassen for historie blokkdag og helleristninger, retur til Karasjok igjen blir først av på søndag. Uansett..Vi dro til museet i Alta hvor vi så på helleristningene. Var faktisk litt interessant å høre om de. Vi var der ikke så fryktelig lenge da. Ca 2 timer, og deretter kjørte vi til Amfi senteret hvor det ble litt tid til shopping. Ikke mer enn 45 minutt. Når de andre skulle starte til Karasjok igjen så ble jeg igjen alene i Alta. Jeg og mamma skulle tidlig avgårde i dag (klokka 7) så da hadde mamma kjørt over til Alta hvor vi overnatta hos min gammelonkel på pappa sin side. Var kjempe koslig der! 

Så våkna jeg i dag klokka 5 !! Hadde bare sovet 4-5 timer. Flyet dro klokka 7 og vi var på Gardermoen litt over halv 10 på morgenen. Sov litt på flyet, men det endte bare opp med at jeg fikk vondt i nakken haha. Onkel henta meg og mamma på Gardermoen og så starta vi til Bærum for begravelsen av tanta til mamma. Den var klokken ett og vi var der allerede klokken 12. Så vi satte oss ned på en kafe i 30 minutt før vi kjørte til kirka. 

Som vanlig i begravelser, så feller jeg noen tårer. Enten jeg kjenner personen eller ikke. Jeg er så emosjonell. Etter kirka og bisettelsen så var det minnestund. Der treffer man jo selvfølgelig slektninger da. Utrolig koslig, selv om det er i triste omstendigheter. Møtte flere av mamma sine fettere og kusiner, gudmora mi, 3-menningene mine (som jeg ikke kjenner) osv. Var koslig å treffe folk ! Men jeg var også utrolig sliten! Var på minnestunden fra klokka 15 til ca 18-18.30 og vi var hjemme i Nittedal hos tante og onkel ca klokka 19. Og her skal jeg være frem til søndag. Basta bom ! Uff..mye tekst. Her er litt bilder: 


Helleristninger


Der kjørte bussen til Karasjok


Snapple <3Litt innkjøp i Alta: Sokker, ørebodder, eos håndkrem og bok


Så tidlig var jeg og mamma på flyplassen


Soloppgang


Fløy over Eidsvoll

Dett var dett for denne gang. Tror jeg fikk med meg alt..haha! I morgen skal jeg og mamma inn til Oslo! Gjett om at jeg gleder meg. Hva skal du gjøre i morgen?

2 kommentarer

camilovestvdandspn

20.09.2011 kl.23:57

Wow

une cecilie

21.09.2011 kl.13:38

stilige sånn helleristninger! spennende :-)

Skriv en ny kommentar

hits