Hjemme fra Portugal!

Endelig hjemme igjen! Har mye å fortelle, hvertfall fra hjemreisen. Tar derfor et lite innlegg hvor jeg forteller om den evig lange reisen hjem, også når jeg får bilder på datan så kan jeg fortelle om plassen vi var på og hva vi gjorde. Høres det greit ut? Sånn her var da hjemreise dagen.. 

Flyet skulle lette fra Faro ca kl 19.20 og vi hadde bestilt minibuss til hotellet klokken 17. På dagen fikk vi beskjed om at flyet går en time tidligere, eller var det en halvtime? 30-60 minutt tidligere. Vi fant ut senere at flyet går til vanlig tid, men bussen går en halvtime tidligere. Hvorfor, det visste vi ikke. Vi hadde også fått beskjed om å møte på pklattform 6 og at innsjekkingen skulle foregå ute. Så kom bussen ca 16.30. Husker ikke nøyaktig. 

Når vi kom til flyplassen så var det en lang bilkø og vi spurte sjaføren hvorfor det var så lang kø. Da sa han at det hadde vært en tornado for noen dager siden, taket på flyplassen hadde falt i den ene enden og at flyplassen var stengt. Jeg skjønte ingenting da. Så kjørte vi forbi flyplassen da, altså bygningen, og vi ser der taket har falt og en stor menneskemengde og mange busser på parkeringsplassen. Han sjaføren sa at innsjekkingen skulle foregå ute osv. 

Så gikk vi av bussen og bort til alle menneskene. Det var kaos der. Så skulle vi gå på en buss og de 3 jeg reiste med var foran meg. De kom seg på bussen mens jeg ble stående utafor å vente på å gå på. Det var mange gamlefolk (!!) som pressa foran meg, så jeg kom meg ikke frem. Så ble bussen full før jeg kom meg på, dørene ble lukka. Jeg fikk helt panikk! De jeg reiste med, var på bussen og jeg sto der ute. Det var et annet norsk par som også hadde vært på den plassen vi hadde vært, og dem hadde reist med samme minibuss den dagen vi kom og i tillegg nå når vi dro. Dem hadde heller ikke kommet seg på den bussen, så jeg spurte om jeg kunne holde følge med dem. Tror ikke dem hørte meg, eller så ignorerte dem meg, for jeg fikk ikke svar. Jeg sto der å banna på samisk, og jeg ble helt på gråten og skjelven. Så så jeg en som jobba der, og jeg gikk bort til han og sa "excuse me, excuse me! My people are there" også pekte jeg på bussen. Jeg spurte om jeg kunne dra med den bussen og han ba meg vente litt. Jeg var da helt skjelven. Det var så mye folk der. Jeg så den gutten gå foran til sjaføren, tilbake til den andre døra, snakka litt med noen andre folk, også sa han at jeg enda kunne dra på bussen. Så åpna dem døra, og en snill mann på bussen hjalp meg enda med den svære kofferten. Jeg var SÅ letta! Men var enda skjelven..

Så kjørte bussen oss dit bak på flyplassen, der kor flyene parkerer sånn at man kan gå av og på flyet. Der ute foregikk innsjekkinga og sikkerhetskontrollen. Enda et sted med sykt mye folk og fullt kaos! Vi kom oss gjennom alle menneskene og sjekka inn, så dro inn til terminalene. Resten av flyplassen var stengt. Vi venta og venta, været så ut til å bli verre og verre. Vi ble en time forsinka. Kom oss trygt hjem til Norge ca halv 2 på natta tror jeg det var :) 

Kom hjem til Karasjok i går i fire tia. Det var syykt godt å komme hjem! <3 

Hadde visst noen bilder på telefonen som jeg kan legge ut. Kommer mer så snart jeg finner usb kabelen til kameraet.3 kommentarer

Lena Marja

28.10.2011 kl.16:48

hahahah, sånne små uhell skjer deg hele tia /:

camilovestvdandspn

28.10.2011 kl.18:38

3 fine bilder...

Håper du hadde det kjempe gøy.

Turbothea

28.10.2011 kl.20:55

Håper du hadde det fint!

Skriv en ny kommentar

hits