Data er ikke gøy lenger

Etter mye om og men, så har jeg kommet frem til at data egentlig er veldig kjedelig. Jeg sjekker liksom bare facebook, det er det viktigste. Skjer det ikke noe der så logger jeg av. Horoskopet sjekker jeg hver dag, det tar 2 minutt. Også bloggen da, slenger inn et innlegg, sjekker kommentarer, leser noen andre blogger også logger jeg av. Det var det liksom. Dødskjedelig! Det er ingenting som er interessant. Den sia jeg bruker til å se på tv-serier, funker ikke lenger..Å sjekke tumblr er et ork. Alt er et ork..

Så var jeg usikker på om jeg skal poste det innlegget jeg skrev om begravelsesdagen.. Skal,skal ikke? Hva bruker du å gjøre på data?

4 kommentarer

Marianne Solbakken

13.11.2011 kl.13:18

Du har nok rett der, data og internett er ikke noe særlig artig egentlig. Man sjekker bare det man må også logger man bare ut igjen :)

theresekristina

13.11.2011 kl.13:48

Lese avise, sjekka facebook, e-post, blogga, bestille kle, ser på seria, skypa og bruka twitter :)

The Key To ...

13.11.2011 kl.17:19

Jeg leser manga tegneserier, sjekker facebook, skriver på historier og dikt, hører på musikk, ser på andres tegninger og bilder og gjør lekser (hehe). Men de gangene jeg ikke finner på annet enn å sjekke facebook, da blir dadaen slått av ganske fort ^^

Stina Marie

15.11.2011 kl.01:44

Sjekker facebook, blogg.no og bloglovin.com. Det kan jo ta opp til flere timer! ;p Så skriver jeg kanskje et blogginnlegg eller to, sjekker facebook igjen og dem som har rukket å blogge i mellomtiden. Så pleier jeg å sjekke vg, db og nrk.no/sapmi.. ;p Finner aaaalltid noe å gjøre foran dataen, dessverre.

Skriv en ny kommentar

hits