not a day goes by that i don't think of you

3. desember jah.. Det er en måned siden áddjá døde.. Tiden flyr. I miss him! Denne uka har jeg vært i Ravdojok hos pappa og áhkku. Merker det VELDIG godt at áddjá ikke er blant oss lenger. Har flere ganger villet snakke med han, trengt å snakke med han rett og slett. Jeg skulle henge opp julelysene på værandaen min, men kunne ikke finne de lysene. Jeg ville rope til áddjá "kor e de svartens lysene?".. Ja, jeg ropte faktisk, men å ikke få noe svar gjorde kjempe vondt. Å komme seg fra A til B er heller ikke alltid lett. Jeg brukte bare å ringe áddjá og han kom med en eneste gang! Not anymore. Vel vel.. 

Dette innlegget skulle vært posta for 4 dager siden, men lørdagen fløy forbi. 

3 kommentarer

Biija

07.12.2011 kl.16:43

Det blir tomt og rart når en som bestandig har vært der blir borte. Man tenker så selvfølgelig at man skal rope til han, eller ringe, men så kommer man på at han er jo ikke lenger. Tomheten og følelsen av at en mangler vil være der lenge.

Jeg skjønner at du savner din snille gode áddjá. Til og med for oss som er så langt borte er det rart å tenke på at han er borte, og enda rarere vil det bli når vi kommer nordover og vet at han ikke er der lenger.

Klem <3

Ida Charlotte

08.12.2011 kl.17:05

Biija: Tomheten og følelsen av at en mangler, kommer ikke til å forsvinne.. Å det er så tungt å bære rundt på den sorgen, men det må gå.

Klem <3

14.12.2011 kl.23:38

huff du e så cjute :))

Skriv en ny kommentar

hits