Osloooove!

Hei hei alle sammen! I skrivende stund befinner jeg meg i Oslo som dere kanskje vet. Kom nedover på søndag og bodde to netter hos onkel og tante i Nittedal, og i går sjekka jeg og Sofe inn på Scandic Byporten midt i byen! Mandag dro jeg alene inn til byen, møtte 3 venninner i løpet av dagen og kom hjem sent! I dag og i går har vi da shoppa og kost oss bare. Blir egentlig lite kos for min del siden jeg er heeelt gåen i beina, dårlige sko you know. Meeeen joda, er koslig likevel! Har i tillegg truffet en av mamma sine kusiner og kjæresten til pappa sin fetter. 

 Jarra, det der skrev jeg for akkurat en uke siden! Orka ikke skrive og publisere noe da, hadde ikke blogglyst sånn heelt egentlig. Kan kort oppsummere at Osloturen var ganske så super, det hele toppa seg jo med Justin Bieber konserten på onsdag. Ååh, det var så gøy at det var surt å dra hjem på torsdagen, vel vitende om at det var konsert den dagen også. Shoppa faktisk med måte, kjøpte kun ting jeg virkelig ville ha og hadde faktisk enda peng på kontoen når jeg kom hjem haha.. 

 

Nå er det 6 dager siden jeg kom hjem, og guuudameg så mye lekser vi har! I morgen har jeg blokkfri så da blir det full leksedag, fredag er siste skoledag før vårferie såå er det fri hele neste uke. OG, da begynner endelig russetiden! Er skikkelig gira nå! Russebuksan strøk jeg i går, i dag hadde vi fotografering med russen og.. WÆÆÆ JEG GLEDER MEG! 


Et lite sekund der så vurderte vi å kjøpe oss Bieber-tannbørste..
Hotellrom med utsikt rett til Operaen! 


Og mot Jernbanetorget, triivelig! 


Ja...jeg rakk ikke opp..


Eeelsket utsikten vår! 


Såå var det konsertdag! Dere fikk vel med dere hvor mye folk det var der, det var SINNSYKT!


Klare for Bieber ! 


Å han leverte! ♥♥♥ Vil spole tilbake å se alt om igjen.. sukk..

Ble litt hippsomhapp med bildene, men pyttpytt! 
Var du på JB-konsert? Hva synes du om konserten?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits