Turen ned til Lillehammer

Hei alle i hop! Jeg hadde ment på å blogge litt tidligere denne uka, men jeg glemte bloggen like fort som jeg hadde det i tankene. Ikke har jeg blitt å ordne internett på dataen heller..meen!

Søndag morgen starta reisen sørover. Vi starta i 9 tiden, og planen var å kjøre strake veien ned. Kjøreturen gikk greit for seg, jeg sov ganske mye, kjørte et lite stykke og ellers så hadde jeg musikk som jeg levde på. Etter ca 13 timer så fant vi ut at vi sjekker inn på hotell, da var vi kommet til Dorotea i Sverige. Var ganske greit å sove i ordentlig seng og få slappet litt av før neste kjøreøkt. Vi starta videre i halv ni tiden mandagsmorgen. Målet var da Røros hvor mamma og tante ville kike litt. Der var vi litt ut på ettermiddagen og kjørte videre til Lillehammer etter det.

Vi ankom Lillehammer i 21-tiden på kvelden. Vi surra litt før vi fant huset, men fant heldigvis fram til slutt! Dama som møtte oss da var husvertinna. Kjempe hyggelig og søt dame, fikk et bra første inntrykk. Ho viste meg rommet, badet og kjøkkenet og sånn. Rommet var så og si nymalt og kjempe koselig! Er kjempe fornøyd! Kvelden gikk til å bære inn ting fra bilen og komme oss litt på plass for natta.
Så langt så trives jeg her nede og tror jeg kommer til å gjøre det fremover og.

Blogges mer når jeg får nett på dataen:)
Har du flyttet til ett nytt sted?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits