Lillehammer så langt

Nå har jeg vært i Lillehammer i en uke, allerede. Førsteinntrykket av selve byen er kjempe bra! Nydelig by, men bylivet er enda uvant. Hele forrige uke mens mamma, tante Anita og Linda var her, gikk til å shoppe inn ting jeg trengte til hybel- og studentlivet. Diverste dagligvareprodukter, skittentøyskurv, klesstativ, sengetøy, matter osv osv. Har en ting å si: det er IKKE BILLIG! Rommet er nesten ferdig innredet, det eneste som mangler er en hylle/bord så jeg kan ordne tvkrok. Bilder og sånt av hybelen kommer senere! 

Mamma og dem dro lørdagsmorgen. Jeg var så trøtt da at jeg ikke klarte å bli trist engang, men tårene kom når dem kjørte og jeg ble igjen helt alene her. Tror det var itt små panikk fra min side. Men, etter noen timer til med søvn så var det over. Har vært alene hele helga, de to andre som bor her kom hjem i går kveld. Var en ganske rolig helg, og mandag også forsåvidt, lader opp til skolestart som er i morgen! 

I dag tok jeg første turen innom høgskolen, for å ordne bøker og studentbevis. Skolen var stoooor og jeg følte meg ganske bortevekk. Gleder meg virkelig til å bli kjent med folk, og ikke minst skolen, og å komme i gang med studiene for fullt. Først er det jo selvfølgelig fadderuke og DET gleder jeg meg til! 

Har ikke så mye mer å fortelle akkurat nå, kommer oppdatering etterhvert! Her er noen bilder jeg har knipsa et i løpet av uka:4 kommentarer

Kaisa Elise

19.08.2013 kl.19:49

Høres fint ut :)

sarai94

20.08.2013 kl.11:23

Bestevenninen min flyttet nylig til lillehammer for å gå på skole :D ! Spennende! Hva skal du studere? :)

xx Siri

Ida Charlotte

22.08.2013 kl.14:22

sarai94: Så kult! jeg går reiseliv og turisme :)

Ida Charlotte

22.08.2013 kl.14:22

Kaisa Elise: det er det og! :)

Skriv en ny kommentar

hits