Første dagene

Uka går så fort, torsdag allerede jo! 

På tirsdag var det første skoledag og kort sagt så gikk det veldig bra. Møtte opp på skolen allerede i halv 10 tiden, og da var det allerede fullt kaos der. Møtte fadderene våre og klassen, veldig variert gjeng må jeg si. Ble fort kjent med en annen Ida så da hadde jeg en venninne den første skoledagen allerede. Kjempe koselig og hyggelig jente! Dagen i seg selv var egentlig ikke så veldig lang. Det var åpningstale av rektor, fylkesordfører osv, Jonas Alaska spilte noen sanger, og et par faddere og sånn fortalte litt om den kommende. Så var det omvisning på campus, informasjonsmøte og deretter mat, så var dagen over.

I og med at det også er fadderuke nå, så hadde vi første vorset og utekveld også på tirsdag. Da var vi samla hjemme hos fadderne, og vorset før vi dro på bingo'n hvor Lidolido skulle spille. Fin måte å bli kjent med klassen på, og ikke minst lære navnene til alle! hahah.. Jeg både tror og håper at det bir et veldig artig skoelår med den gjengen vi er! Utenom Bingo'n så var vi også innom ett annet utested, brenneriet. Var ikke der så veldig lenge før jeg dro hjem. Ble tidlig kveld på meg denne dagen på grunn av sinnsyk hodepine, og det var jeg nesten takknemlig for når jeg sku våkne på onsdag!

I går hadde vi nemlig første forlesning kl 10.15 og jeg var kjempe glad for at jeg dro hjem allerede i halv ett tiden dagen før, ellers så vet jeg ikke om jeg hadde klart å stå opp og rukket forelesningen! Fikk sitte på med Ida til skolen og det var veldig greit. Slapp busstresset den ene dagen hvertfall. Forelesningen var egentlig bare en lærer som fortalte det vi skulle gjennomgå dette året, i det faget vi har henne i. Virket som veldig greit stoff og gleder meg til å begynne med det neste uke. Ble tidlig ferdig i går også, og etter skolen så dro Ida x2 innom Europris og kjøpte oss mikrobølgovn begge to. Et must når man er student, mener jeg hvertfall. Kostet kun 299 kr, så løp og kjøp!

I går droppet jeg å dra ut og lada opp til i dag med nesten 16 timers søvn! Hadde fri i dag, fra skolen hvertfall. På programmet i dag er det bar til bar-runde med fadderne og klassen, så da er det vel egentlig bare å logge ut og begynne og ordne seg litt da. 

 


Jonas Alaska

'
Busskøen etter første skoledag.. 


Klar for første faddervors! 


Lidolido


Træg som jeg er, så fikk jeg ikke ordne busskort og studentbeviset før i går..ehehheHar dere forresten fått med dere at det er hashtag på blogg også nå? Vet ikke helt hva jeg syns om det, syns det passer mer på Twitter og Instagram, men jeg slenger inn noen hashtags likevel! 
#førsteskoledag #hil #høgskolenilillehammer #lidolido #fadderuka  

Én kommentar

LidoLidofanblogg

25.08.2013 kl.15:24

Kjempeheldig som var på LidoLidokonsert :)

Skriv en ny kommentar

hits