That's how I knew this story would break my heart

Fra en mandag til en annen, i løpet av to uker, så forandra livet mitt seg uforventa.

En person som står meg nær er ikke lenger i livet mitt. Det var jeg som kuttet ut h*n, rett og slett fordi det ble for vanskelig å ha denne personen i livet mitt. Dette er en jeg er veldig glad i og som jeg bryr meg veldig om, og som jeg vet også er glad i meg og bryr seg om meg, men noen ganger så strekker det ikke nok til.

På nåværende tidspunkt er det litt bittert å måtte kutte kontakten nå, vi klarte jo overraskende bra å holde kontakt etter at jeg flytta. Selv om det var jeg som gjorde det, så tar jeg det ganske tungt. Man er jo blitt så vant til å snakke med den andre hver eneste dag, til alle døgnets tider og hva enn det måtte gjelde. Personen har støtta meg mye, mer enn h*n kanskje er klar over til og med. Det er selvsagt tomt uten denne personen, men sånn er livet. Jeg tok det valget for min egen del, for jeg vet 100 % sikkert at jeg bare hadde blitt mer ødelagt av å ha vedkommende i livet mitt. 

Dette er et veldig personlig innlegg og jeg vet at mange vet hvem det er snakk om. Men det er som jeg har sagt før, jeg bruker bloggen når jeg føler for å måtte skrive ned ting og tømme hjernen for tanker. Jeg skal innrømme at jeg føler meg veldig naken når jeg skriver innlegg som dette. Det er ikke bare bare å poste sånne innlegg når jeg vet at mange vet hvem jeg snakker om. Det er mye mange ikke trenger å vite om meg og mitt liv, og det er mye jeg ikke vil at mange skal vite. La gå, for denne gang. 

7 kommentarer

Kaisa Elise

19.11.2013 kl.23:07

Skjønner .. Er nesten i samme situasjon selv .. Uheldigvis er det en hund i bilde og masse masse følelser .. Håper ting blir bedre med deg <3

Ida Charlotte

20.11.2013 kl.21:09

Kaisa Elise: Takk det samme <3
Åhh, tenker på deg. Det er vanskelig å takle sånne situasjoner. Har vært oppi det samme selv. Er bra å få ut ting som man sitter å tenker på da :)

Josefine Holter

21.11.2013 kl.13:40

Uff da. Håper ting ordner seg for deg :)

Ida Charlotte

21.11.2013 kl.16:39

Josefine Holter: Takk, men det gjør det nok ikke denne gangen :)

Ida Charlotte

21.11.2013 kl.16:39

Mathilde: Sånne situasjoner er ikke noe særlig artige.. Men man kommer seg gjennom det:)
Nei, men ja det gjør man :)

Skriv en ny kommentar

hits