Mitt liv, min blogg, mine ord og mine tanker

Ble myyye styr rundt forrige blogginnlegg, noe som jeg egentlig ikke er så altfor overraska over. Mange reagerte på det jeg skrev og har sagt at det er unødvendig å ta opp sånne ting på bloggen. Ja, kanskje det er det. MEN, for guds skyld, ingen navn er nevnt, er det vel? Det er ikke sånn at jeg henger ut en person på nett heller. Det er bare et innlegg om følelser og hvordan ståa er. Å som jeg har sagt så altfor mange ganger, så skriver jeg hva jeg vil på bloggen, og jeg bruker den for å tømme hodet for alle tankene. Så, til dem som er så mye i mot det jeg velger å skrive på bloggen, kan finne andre blogger å lese og holde seg unna min! Og nei, jeg sikter ikke til noen spesiell, jeg bare sier i fra. 

Dagens utblåsning, nok om det! I går ble vi ferdig med vår tre dagers eksamen, utrolig herlig! En overstått, to igjen, huff. Vi leverte eksamenen i elleve tiden allerede, så deretter dro jeg hjem og slappet helt av. Selv om våres gruppe ikke var dem som satt til langt ut på kvelden og skrev, så var jeg likevel ganske sliten etter endt eksamen.

I dag har jeg hatt fri og har fri til og med mandag. Dagen i dag har gått til husarbeid. Har støvsugd, gått ut med søppel, rydda, tørka støv osv. Skal slappe av resten av dagen, så skal jeg begynne å lese til neste eksamen i morgen. Wihoo. Skal prøve å holde det gående med lesing hele helga, så ta meg en velfortjent tur til Oslo på mandag! Har nemlig avtalt å møte brevvenninna mi gjennom mange år, i Oslo. Vi har kjent hverandre i ganske mange år, og har enda ikke blitt å treffes. Nå har vi endelig mulighet til å møtes og det gleder jeg meg veldig til! 


Eneste som virkelig har fått meg til å smile den her uka, er snappen jeg fikk fra min 9 år gamle fetter! Hadde spurt og mast på han i flere dager om hva han ønsker i julegave, og det her var svaret! Kusinehjertet smelta virkelig♥


Bilde fra russetiden! Always look at the bright side of life!

Er du ferdig med første eksamen, og hvordan har din dag vært? 

8 kommentarer

Kaisa Elise

21.11.2013 kl.16:38

Liker de ikke det du skriver trenger de ikke gå innpå :) værre er det ikke :)

Ida Charlotte

21.11.2013 kl.16:39

Kaisa Elise: helt enig!:)

Amina Klacar

21.11.2013 kl.18:09

Fint bilde og bra innlegg :)

Ida Charlotte

21.11.2013 kl.18:35

Amina Klacar: tusen takk! :)

Vilde Indrehus

21.11.2013 kl.23:28

jeg leste akkurat innlegget, og jeg synes det var et fint innlegg. oppretter man en blogg er det eieren som bestemmer hva som skal være på den, og om du føler for å skrive om det som er tungt, så gjør du det. Det var grunnen til at jeg opprettet min. uansett, så håper jeg at det går bra med deg. <3

juliaamyklebust

22.11.2013 kl.10:29

Fin du er!

Ida Charlotte

23.11.2013 kl.13:35

juliaamyklebust: tusen takk!:)

Ida Charlotte

23.11.2013 kl.13:35

Vilde Indrehus: er helt enig med deg! tusen takk for støtten! <3

Skriv en ny kommentar

hits