Ett tips til deg som er student

Planen var å stå opp tidlig i dag, senest 10, gjøre meg klar for dagen og gå å handle før kl 12. Vel, sto opp kl 11, kom meg ikke opp av senga før nærmere 12. Oops. Men det var en veldig behagelig start på uken! Etter at frokosten var inntatt så satt jeg meg nok en gang ned med metodeboka. Dagene går så fort unna så her gjelder det å lese så mye som mulig og bruke hvert ledige øyeblikk på det. Å ikke på bloggen.. heh


Metode <3<3


La de neste 4 dagene gå fort!

Over til overskriften. Er det noe jeg virkelig har fått sansen for etter at jeg flytta, så er det å handle mat. Når jeg enda bodde hjemme så var det å gå i butikken noe av det verste og kjedeligste jeg visste om. Faktisk så er det sånn hver gang jeg har vært hjemme det siste året, men ikke når jeg i Lillehammer. Matshopping er kjempe artig! Lettere og billigere ble det også når jeg før jul oppdaga appen Mattilbud. Enkelt og greit en app med alle matbutikkene i nærheten og mattilbudene dem har fra uke til uke. Jeg elsker den appen. Det her er tredje uka på rad jeg har gått helt bort til Coop Mega for å handle, bare på grunn av tilbudene de har. Finner man gode mattilbud så er det jo også en god grunn til å kunne hamstre litt inn. Veldig praktisk på alle måter når man er student, og for alle andre også naturligvis. 
Jeg trives merkelig nok i matbutikker, hah


Det jeg fikk kjøpt inn i dag. To pakker kjøttdeig og to pakker gullsalami. Mat det går mye av her i huset, så det er veldig greit å ha det i fryseren til en hver tid! 

Nå skal jeg snart avgårde på kino med en klassevenninne. Vi skal se på Glassdukkene, en film jeg har ventet lenge på. Jeg er hvertfall veldig spent, og hva jeg synes om filmen kommer i ett innlegg i morgen.

Flere enn meg som synes det er koselig å handle mat? Skal du på kino i dag? 

2 kommentarer

Kaisa Elise

07.04.2014 kl.20:49

Fint tips :)

Anna Lillejordet Rønningen

07.04.2014 kl.21:18

Skal dessverre ikke på kino i kveld nei.. Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits