Siste uker på Lillehammer

Så nedprioritert som bloggen har vært de siste månedene så kan jeg vel nesten garantere at det her blir siste innlegg fra Lillehammer, derfor skriver jeg ett innlegg nå mens jeg husker. 

Jeg synes jeg nettopp flyttet hit til Lillehammer. Det virker som at det var i går at jeg dro hjem på juleferie. Jeg syns jeg nettopp kom hit igjen etter påskeferien. Nå er rommet mitt nesten helt nedpakket, er bare litt pynt , klær og sånt som gjenstår. Siste innspurt med hjemmeeksamen som gruppe er vi godt i gang med, deretter er det en individuell rapport på 4000 ord som skal skrives. Planleggingen av hvordan jeg og alle tingene mine skal komme oss hjem er også godt i gang og forhåpentligvis så klarer jeg, mamma og pappa å bestemme oss i løpet av morgen dagen. Stress! 

Var på tur til skolen i morges når jeg som vanlig satt i min egen verden å så ut vinduet. Der og da fikk jeg nesten tårer i øynene av tanken på å forlate Lillehammer. Er jo under to uker igjen til jeg drar! Er ganske så sikker på at jeg kommer til å felle en tåre eller to, for uansett om det er Karasjok som står hjerte mitt nærmest, så har jo Lillehammer vært hjemme mitt de siste 10 månedene av mitt liv. Å det er jo en nydelig plass, og jeg skulle gjerne bodd her om jeg hadde hatt familien min her. Men sånn er det jo ikke, så snart så vender jeg og flyttelasset mitt nordover igjen. Sykt rart. 


Livet mitt består av å ta selfies og bilder av solnedgang + skrive eksamen

Fra forrige onsdag til mandag, så var jeg på Åneby hos onkel og familien. Måtte komme meg bort herfra så jeg skulle få lese til eksamen i fred og ro. Det var en utrolig koselig langhelg med familie, avslappende samtidig som jeg faktisk fikk lest en del. Der nede møtte jeg også bestevenninna mi Mari i Oslo og da ble det litt shopping og kos. Malin møtte jeg også og vi tok oss en middag på Friday's før jeg måtte opp til Lillehammer igjen.

Skulle gjerne skrevet et lengre og kanskje litt bedre innlegg, men til tross for den to timers powernappen i ste så er jeg sinnsykt trøtt. Senga bare venter på meg, så nå er det over og ut og god natt! 

2 kommentarer

theresekristina

21.05.2014 kl.23:56

Det blir spennande korleis ting blir framover :)

Elisesfotoblogg

23.05.2014 kl.09:46

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits