Ut av sommerdvalen

Jaa, nå kan jeg vel virkelig si LONG TIME, NO SEE, kjære lesere (som jeg håper at jeg fortsatt har noen av...). Har virkelig gått i sommerdvale når det gjelder bloggingen, så nå er det vel på tide å oppdatere litt her. Siden sist så har jeg jo for det første flytta hjem igjen. Det var en ganske ubeskrivelig følelse å sette seg bak rattet med en fullpakket bil, musikken på, og vite at jeg skulle hjem. Hjem! Aldri mer tilbake til Lillehammer. Karasjok var liksom siste stopp på reisen denne gangen. Det var altså så herlig! 

Sommerferien har for min del vært helt f a n t a s t i s k bra! Når jeg ser tilbake på de to siste månedene så er det nesten med tårer i øyan, gledestårer haha, for så bra har sommeren vært. Har yolo'et meg gjennom sommeren for å si det sånn, å det har vært den beste så langt i mitt liv! Jeg har også fylt 20 i sommer, nærmere bestemt 6. juli. Fikk endelig den store feiringen som jeg har snakka om siden jeg fylte 18 år (for da ble det ikke sånn kjempe stor feiring). Feira hele 3 dager i strekk og da med alle mine nærmeste og beste venner. 

Sommeren har sånn ellers inneholdt en god del fester, masse venninnetid, sommerjobb på sølvsmia,veldig mange bursdagsfeiringer, fisketurer, roadtrip til Nordkapp, BeskánLuossaRock, Midnattsrocken festival i Lakselv, bading og kvalitetstid med familien.Jeg har kost meg i hjel i sommer! ♥

Nå er høsten rett rundt hjørnet, kveldene er mørke (beksvarte) og løvet på trærne har begynt å gulne. Skolene har begynt igjen i hele landet så bygda er med andre ord nokså tom og forlatt. Nesten alle mine nærmeste har dratt tilbake til skolebenken igjen (langt unna meg), men heldigvis har jeg blant annet Anne Lise enda her som jeg kan plage i hjel i løpet av høsten, hihi. 


Foto: Christina GjertsenKunne satt hundrevis av bilder, men da blir innlegget veldig langt, så det her for holde!
Har du hatt en fin sommer? Hva har du gjort og hvor har du vært? :D

4 kommentarer

Emma Daasvatn

28.08.2014 kl.16:08

Så fin du er!

Ida Charlotte

28.08.2014 kl.16:31

Emma Daasvatn: aww, tusen takk:)

Mathilde Konstanse Rasmussen

06.09.2014 kl.21:26

Sååå superkoselig ut alt sammen!! :)

Stine

21.09.2014 kl.00:43

ÅH så trist at æ ikke ble å feire bursdagen din.... jaja, next year e æ 20 og da e du med :*

Ida Charlotte

06.10.2014 kl.22:40

Stine: du var savna, miss crazy! men jaa, vi tar det igjen neste år ;)

Skriv en ny kommentar

hits